Tider och Priser

Kroppen har sitt eget sätt att kommunicera med oss och en av de signaler som är lättast att förstå är smärta. Den berättar för oss att något inte stämmer, att vår kropp behöver hjälp med nåt. Det gör inte ont av en slump, inga tillfälligheter lägger smärtan i vår väg….

Normalt sett går det att få tid med någon eller några dagars varsel vid akuta besvär!

Principen är att det alltid går bra att ringa mig på 0707567210, är jag upptagen är det mitt ansvar, Du riskerar aldrig att ”störa”

I min värld jobbar jag i ett serviceyrke och tillgänglighet är en del av servicen!
Telefontid är alltså 24/7 – jag lovar inte att jag alltid svarar, däremot ringer jag alltid tillbaka om Du lämnar meddelande!

För närvarande jobbar jag med behandlingar på Atlaspraktiken vid StEriksplan i Stockholm samt på Energy Express i Tidaholm med möjlighet till bokning via nätet!

Självklart kan Du även ringa för bokning!

Arvode:

  • Behandlingar (30 min bokad tid): 750:-/tillfälle
  • Behandlingar (60 min bokad tid): 1500:-/tillfälle
  • Rehabträning (30 min  bokad tid): 750:-/tillfälle
  • Rehabträning (60 min  bokad tid): 1500:-/tillfälle

Behandling och uppföljande rehabträning är undantagen moms!

Ibland krävs det fler planerade tillfällen under en längre tidsperiod pga av ett större rehabiliterings-behov, i dessa fall lämnas en individuell offert som även innebär ett omfattande eget ansvar och insatser hemma. Mitt mål är att vi tillsammans skall optimera resultatet på kortast möjliga tid.

Vänligen respektera att fullt arvode debiteras om avbokning sker senare än 24 timmar innan bokat tillfälle

Avbokning via mail eller sms kvitteras alltid av mig – har Du inte fått svar så har jag inte fått Din avbokning, ring gärna!

Share Button