Aktuellt

Hösten, kylan och mörkret kommer och sommarens höga energin ersätts av långsammare, lugnare och mörkare inåtvänd tid som är till för återhämtning av våra kroppar och samlandet av våra tankar.

I dagens samhälle av saker och ting som måste göras, tas det ingen hänsyn till att tiden för återhämtning och saktare tempo är redan här och nu. Våra kroppar löper därför större risk för skador och våra sinnen för utbrändhet. Därför är det viktigt att ge sig själv tid och checka sin fysiska och emotionella status då och då för att undvika slitage och skador.

Mitt mål som terapeut är att alla som kommer på en behandling ska kunna hålla sig smärtfria och framför allt skadefria. Jag jobbar mest förebyggande, men naturligtvis också behandlande i början. Genom behandlingar kan du som kund uppnå olika mål, som ökad prestation i din träning, förbättrad form i och med förbättrad kontakt mellan muskler och nervsystemet, bli av med spänningshuvudvärk, värk i diverse muskler och kroppsdelar och få ner stress och tempo, samt bli mer medveten om din kroppsform i dag och hur du egentligen mår. I en frisk kropp finns det inte plats för sjukdomar!

Känner du att det kan vara dags för en behandling eller känner du någon som kan behöva en, så hittar du onlinebokning under fliken ”boka tid”.

 

TIPS! Nya året är på väg in och folk är beredda att ta nya tag och förändra sitt liv, med hälsan i fokus.

Varför inte introducera din bästa vän till en av de många möjligheter till en bättre hälsa och ge dem presentkort till en behandling i Julklapp? Det kanske kan bli en kick i rätt riktning för dem och hjälpa igång dem in i ett hälsosammare år och kropp.

Share Button